GP Groot heeft onlangs deze nieuwe Geesink huisvuilwagen in gebruik genomen. Het gaat om een GPM IV achterlader met een 22 kuubs laadbak en een GEC belading. Deze rolcontainerbelading is de ideale oplossing voor het inzamelen van bedrijfsafval in 4-wiel containers en de 2,5 en 5 kuubs Eurotainers. De achterlader is uitgevoerd met een AE weegsysteem waarmee de hoeveelheid ingezameld afval eenvoudig berekend kan worden.

Deze wagen is een uitbreiding op de moderne vloot van Geesink achterladers die het bedrijf in eigendom heeft. Deze wagens zijn robuust en flexibel inzetbaar en voldoen aan de strenge eisen die het bedrijf aan hun wagenpark stelt. De medewerkers van de vestiging in Vijfhuizen mogen met deze nieuwe wagen het afval in gaan zamelen. Wij wensen hen dan ook veel succes met deze nieuwe aanwinst.

GP Groot richt zich op de inzameling en recycling van afval. Dit doen zij voor uiteenlopende opdrachtgevers: van ziekenhuizen tot bouwbedrijven en gemeenten. Met zo’n 200 voertuigen zamelen zij dagelijks afvalstromen op een milieubewuste en verantwoorde manier in.

GP Groot 005