Op 3 en 4 juni vonden de ReinigingsDemoDagen op het RDW-testcentrum in Lelystad plaats. Tijdens de beurs had Geesinknorba de bezoekers veel te bieden.

Op de beurs werd de eerste GPM IV achterlader met hybride technologie getoond. Met het in eigen bedrijf ontwikkelde Hybrid Plug-In systeem werkt de opbouw inclusief de belading op een sterk accupakket welke direct achter de cabine is geplaatst. Met deze hybride achterlader wordt er schoner en stiller ingezameld. De motor van het chassis hoeft immers niet te draaien om de opbouw aan te sturen. De GPM IV met hybride technologie heeft veel positieve reacties opgeleverd tijdens de beursdagen en er zijn veel vragen voor het geven van een demonstratie.
GPM IV hybrid

De nieuwe demonstratiewagen van Geesinknorba is de compacte N2 opbouw met L200 belading. Deze voor de Nederlandse markt nieuwe achterlader heeft een korte achteroverbouw en is daardoor zeer wendbaar. Met de eenvoudig te bedienen L200 belading kunnen mini- en DIN containers snel en efficiënt worden opgenomen. De N2 achterlader wordt geproduceerd volgens beproefd Zweeds ontwerp en combineert een geavanceerde besturing met een voordelige prijs. Voor meer informatie of een demo bel dan met: 0527-638713

demo

SL 2

stand2

Stand3

Als extra service verhuurt Geesinknorba zelfpersende containers aan klanten die tijdelijk behoefte hebben aan extra capaciteit of klanten die verhuur kiezen boven een eigen investering. Voor klanten die kwaliteit willen tegen een aantrekkelijke prijs, hebben we een aanbod van gebruikte afvalpersen aan die zijn gereviseerd volgens de strenge Geesinknorba-normen.