Geesinknorba toont de nieuwe lijn GPM IV achterladers tijdens de Reinigingsdemodagen. Deze beurs vindt plaats in Lelystad op 3 tot 4 juni a.s.
_MG_7570 Small FC

De GPM IV is in 2014 geïntroduceerd en inmiddels zijn de eerste wagens in service. “De GPMIV biedt vele voordelen voor onze klanten. De opbouw is voorzien van de nieuwste technologie op het gebied van besturingssystemen die zorgt voor eenvoudigere, veiligere en efficiëntere inzamelroutes,” vertelt Arthur Hoffmann, Branch Manager van Geesinknorba Benelux.

Het systeem biedt de chauffeur een unieke interface met de achterlader en andere apparatuur. Bovendien is het mogelijk om storingen vanuit de cabine of een andere locatie via GPRS of webgebaseerde software op te lossen. De nieuwe display in de cabine biedt het gemak van een gevanceerde camera, GPS en besturings- all-in-one systeem.

Ook aan het eenvoudig onderhouden van de GPMIV is gedacht. Doordat de belangrijke componenten, zoals de oliepomp en hydraulische systeem, goed zijn te bereiken, is het onderhoud snel en voordelig uit te voeren.

De GPMIV is beschikbaar in opbouwvolumes variërend van 12 tot 28 m³. Naast de standaard breedte van 2,5m is er ook de smallere serie van 2,2m om de wendbaarheid in de smalle straten te verhogen. In combinatie met diverse geïntegreerde beladingssystemen biedt de GPMIV het voordeel van een korte achteroverbouw.

De gladde zijwanden zijn eenvoudig te reinigen en van hoogwaardig, lichtgewicht staal gemaakt om de beladingsgraad te verhogen. De verhoogde zijwanden leiden het afval beter in de laadbak en beschermen de jukcilinders tegen beschadigingen. Door de verkorte perscyclus van 22 seconden is de pers op tijd klaar en hoeven de beladers hun werk niet te onderbreken.

Bent u nieuwsgierig naar de nieuwe GPM IV achterlader met de verschillende beladingen? Kom dan naar onze stand tijdens de Reinigingsdemodagen. Voor meer informatie of een afspraak kunt u ook bellen met de afdeling Verkoop: 0527-638713.

TJ-7710-HR