GeesinkNorba heeft deze GPM III achterlader aan Bosma Reinigingsbedrijf B.V. uit Creil overhandigd. Deze nieuwe achterlader wordt in de Noordoostpolder e.o. ingezet om wekelijks het afval op te halen en te verwerken. De achterlader is voorzien van de populaire GCB combi belading voor het efficiënt ledigen van mini- en bedrijfsafvalcontainers tot 1600 liter. In combinatie met het unieke persmechanisme kan de vuilniswagen de verschillende soorten afval probleemloos verdichten.

De GPM III achterlader is voorzien van het milieupakket. Dit pakket bestaat uit het energie en brandstofbesparende Smartpack hydraulische systeem, waarbij er alleen energie aan de opbouw wordt geleverd op het moment dat deze daadwerkelijk benodigd is. Hiermee levert Smartpack in vergelijking met een conventioneel systeem met een constante energieopbrengst een positieve bijdrage aan het verder verminderen van de uitstoot van schadelijke stoffen. Verder bestaat het pakket uit een dichte voorzijde van de opbouw waarmee de luchtweerstand wordt verminderd tijdens het rijden.

Het Scania P280 chassis is voorzien van een Euro 6 motor die voldoet aan de meest recente Europese emmissienormen. Voor meer informatie ga ook naar: www.containerverhuurbosma.nl

Bosma web

Bosma_2 web